Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

● Ο Συνεταιρισμός φυτοκόμων Πιστόιας είναι μία ένωση επιχειρήσεων που ιδρύθηκε το 1974 για την εμπορευματοποίηση της παραγωγής των μελών που συμμετάσχουν σε αυτόν. Στο παρόν στάδιο οι συνεταίροι ανέρχονται στους 24 και η επιφάνεια που καλλιεργείται φθάνει τα 800 στρέμματα (80 εκτάρια).

● Οι εκτάσεις υπό καλλιέργεια στα φυτώρια στο παρόν στάδιο βρίσκονται σε διάφορα μέρη όχι μόνο στην περιφέρεια της Πιστόιας αλλά έχουν επεκταθεί και σε άλλες περιφέρειες, και στην Τοσκάνη και σε άλλες περιοχές, όπου χάρη στις ειδικές συνθήκες του κλίματος ή του εδάφους είναι εφικτή μια διαφορετική τυπολογία προιόντων.

● Η παραγωγή από τα φυτώρια των συνεταίρων διατίθεται όλη προς αποκλειστική πώληση στον εμπορικό χώρο του Συνεταιρισμού, μειώνοντας έτσι το κόστος και καθιστώντας την διαδικασία αγοράς από τους παραγωγούς όσο το δυνατόν συντομότερη..

● Ο Συνεταιρισμός αξιοποιεί την εργασία 11 μονίμων υπαλλήλων που εργάζονται σε εγκαταστάσεις που ανέρχονται περίπου στα 8.000 τετρ.μέτρα και σε ένα φυτώριο διατήρησης 15.000 τετρ.μέτρων. Η παραγωγή καλύπτει όλη τη γκάμα των καλλωπιστικών φυτών για τον εξωτερικό χώρο και διατίθεται σε χλοοτάπητα αλλά και σε δοχείο.

● Ο Συνεταιρισμός επωφελούμενος από τις εγκαταστάσεις του είναι σε θέση να παρέχει όλες τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την εργασία σας πριν και μετά την πώληση..